The Black Hawks

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » The Black Hawks » 07-Ghost » Обсуждение 78 главы

Обсуждение 78 главы

Сообщений 1 страница 30 из 41

1

Обсуждаем и поучаем доступ к 79 главе.
Не забываем про правила.

0

2

Никто не пишет...
Печально.....
Хорошо я начну.....
Итак......
НУ НЕ ЗНАЮ ВАМ А ДЛЯ МЕНЯ СВАХА ТЕПЕРЬ ОЛИЦЕТВОРЯЕТСЯ ТОЛЬКО С МИКАГЕ. XD
Ааааа Реликт-сама как же так как вы могли нас покинуть! ТТ_ТТ
Я вот понять только не могу, в той же клетке Ферлорен так ведь? НУ ТОГДА КОКОГО ЕЖИКА ТАМ НАПИСАНО ФАРТРАГ?!
*беспорядочный поток мыслей*
Спасибо за внимание!

0

3

Черт, я забыла войти хд
Ну вы поняли типа там сверху - как бэ мое сообщение. Я войти забыла хд
Мира - сваха? Пфф Мигаге круче в стотыщ раз хд
А вот с вратами не понятка ведь выходит. Или это нагибалово такое- там Ферлорен а написано что типа Фартраг. Хд
Аааааа Ланс-сама как вы могли уйти? ТТ_ТТ
Как то так.

0

4

Какой дух кому нравится? И не надо только "Зехель потому что Фрау няша" Именно дух. Мне вот очень нравится Реликт и Проф т. к. очень полезно заглядывать в прошлое людей и видеть будущее. Ну и Фест немного. Чуточку.
*да я знаю совершенно бесполезное сообщение, но может кто нибудь отзовется?*  ~•_•~

Отредактировано nagisa (01.10.2013 13:18:28)

0

5

Ту-ту-ру! И снова здрасьте. И сегодня.... стоп а что сегодня? Сегодня..., сегодня 1 октября. Я уже не знаю что написать. Поактивней что ли, ну я не знаю.
А точно.
До Лаба Профом была девушка (вроде как насколько я помню о_о) ТАК ВОТ ПОЧЕМУ ОН ТАКОЙ МИ-МИ-МИЛЫЙ.
Дочь Бога Ева очень похожа на Тейто. ДА ЛАДНО
Кто же управлял Папой? Я ДАЖЕ ПРЕДСТАВИТЬ СЕБЕ НЕ МОГУ КТО ЖЕ ЭТО МОГ БЫТЬ! МОЖЕТ АЯНАМИ? НЕ, НУ НЕ МОЖЕТ ТОКОГО, ЭТО ТОЧНО НЕ ОН.
Черные Ястребы НУ ПОЧЕМУ ВЫ ПОСТОЯННО СТРАДАЕТЕ КАКОЙ НИБУДЬ ФИГНЕЙ? И ЭТО ВСЕХ УСТРАИВАЕТ? МИР ЛУЧШЕ ЗАХВАТИТЕ ИЛИ ТАМ ТОРТИКОВ НАПЕКИТЕ, Я НЕ ЗНАЮ.
Открылось настоящие имя Лабрадора - Я РЕШИЛА КАК НАЗАВУ СВОЕГО СЫНА
Пустите меня на пирожки, но мне кажется что Хюга чем то похож на Брейка из Сердец Пондоры. @_@

0

6

nagisa
Похвальное желание обсуждать эту чудесную мангу, однако)))

0

7

Аля-ля появился кто то еще *_*

0

8

Ата-та пока ждала отзыва на форуме уже смогла найти эту 79 главу. Ну и ладно.

0

9

nagisa
К сожалению, с переездом активность на форуме упала.
Просто главы выходить перестали, вот народ и потерял причину обсуждать))

0

10

Niam написал(а):

nagisa
К сожалению, с переездом активность на форуме упала.
Просто главы выходить перестали, вот народ и потерял причину обсуждать))

Я думаю как выйдет новая все подтянутся и форум снова оживет.) Даже если и официальный релиз

0

11

chidori
Я тоже так считаю)) Пока что народ уже потерял надежду на выпуск новой манги))

0

12

У-ру-ру здесь кто-то есть!

0

13

Есть, но правда пока нечего не обсуждаем(

0

14

chidori написал(а):

Я думаю как выйдет новая все подтянутся и форум снова оживет.) Даже если и официальный релиз

Niam написал(а):

Я тоже так считаю)) Пока что народ уже потерял надежду на выпуск новой манги))

Хоть и не мне, такому Тормозу, это говорить, но я тоже хочу на это надеяться)))

chidori написал(а):

Есть, но правда пока нечего не обсуждаем(

А давайте пообсуждаем))) Кстати, извините, что ен в тему, но Хакурена с прошедшим)))))

0

15

Ryuen написал(а):

Хоть и не мне, такому Тормозу, это говорить, но я тоже хочу на это надеяться)))

А давайте пообсуждаем))) Кстати, извините, что ен в тему, но Хакурена с прошедшим)))))

Да я бы с радостью никто не подтягивается. На том сайте жизнь кипела, а тут как-то пока тихо. Ой а я и не знала, у такого замечательного персонажа день рождение. давно его не видно было(

0

16

Ляляля. Может, тогда о том, что было бы, если бы Фрау был...... *барабанная дробь* девушкой яойщицей! Хд. Или Кастор, только фетешистка по куклам. А Лаб, Лаб была бы просто няшей-роздолбаем хд Хакурен наверное была бы красавицей, это точно. И я бы не отказалась бы посмотреть на Ланса с грудью ХД. И я уже выше писала о том что можно обсудить способности Душ. Я уже писала, что мне больше всего нравится способности Реликта и Профа. А вам?

0

17

nagisa написал(а):

Ляляля. Может, тогда о том, что было бы, если бы Фрау был...... *барабанная дробь* девушкой яойщицей! Хд. Или Кастор, только фетешистка по куклам. А Лаб, Лаб была бы просто няшей-роздолбаем хд Хакурен наверное была бы красавицей, это точно. И я бы не отказалась бы посмотреть на Ланса с грудью ХД. И я уже выше писала о том что можно обсудить способности Душ. Я уже писала, что мне больше всего нравится способности Реликта и Профа. А вам?

Это уже в другую тему, а не в тему обсуждения главы)

0

18

Окау

0

19

nagisa
да вы обсуждайте, что хотите, просто в теме с главой не мешайте это) а то мало ли кому доступ нужен - а тут лишнее. Лучше в общую перейдите или создайте сами)

0

20

[TBH] 07-Ghost Omakes-Почитайте вот это-если вас не ужаснет Фрау-мама...То я не знаю ,чем вас пугать))(бедняга Хьюга..отценил))
Хм.Все,все-не флужу))А то чувствую тапок админа над своею буйной головой))

0

21

НКЦПФР попереджає інвесторів про ризики втрати грошей в “Центрі біржових технологій” та «ISRAEL INVESTMENTS LTD»
25.04.2019
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку попереджає інвесторів про ризики втрати грошей в “Центрі біржових технологій” та «ISRAEL INVESTMENTS LTD».

Ці “проекти” не отримували від Комісії жодних ліцензій, необхідних для здійснення інвестиційної діяльності чи надання послуг з цінними паперами та іншими фінансовими інструментами на території України. Також Комісія не надавала необхідних дозволів на розміщення реклами, яку обидва проекти активно замовляють.

Комісія вбачає в діяльності, види якої вказані на сайтах проектів «ISRAEL INVESTMENTS LTD» та «Центр Біржових Технологій», ознаки можливого зловживання на ринку фінансових послуг.

НКЦПФР, в межах компетенції, здійснила всі необхідні дії, зокрема, зверталась (безуспішно) із запитами до осіб, які розміщують рекламні матеріали, порушила (успішно) справи про правопорушення за безліцензійну діяльність на фондовому ринку.

Крім того, повідомила правоохоронні органи та Службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Центр Біржових Технологій

Під час здійснення регулярного нагляду за галузевою рекламною активністю аналітики Комісії виявили сторінку “компанії” «Центр Біржових Технологій», на якій громадянам пропонують послуги портфельного інвестування, а саме інвестування у портфель «Клервант», який сформований з акцій найбільших світових компаній і недооцінених активів.

Далі наводимо цитати з відповідної сторінки компанії «Центр Біржових Технологій», які можуть мати ознаки реклами та надання послуг на фондовому ринку, які здійснюються без відповідного дозволу Комісії:

«Повний пакет послуг, що надається Центром Біржових Технологій — надійний фундамент, на якому будується і буде розвиватися ваш бізнес: навчання, програмне забезпечення, торгова система, аналітична і технічна підтримка на всіх етапах, від відкриття рахунку до рішення призупинити або закрити торгівлю»;
«Клеревант» сформований фахівцями компанії ЦБТ — визнаними лідерами по портфельному інвестуванню в Україні. Важливо знати: на момент роботи портфеля ваші гроші знаходяться на рахунку європейського банку. Вони застраховані фондом гарантованого страхування і інвесторським компенсаційним фондом Європи»;
«Унікальність «Клеревант» полягає в надійності і інноваціях. Даний інвестиційний портфель поєднав в собі високу прибутковість акцій найбільших світових компаній і недооцінені активи. Можливість заробити від $ 5 000 до  $ 50 000 за декілька місяців. Вигода: максимальний дохід завдяки унікальній стратегії оцінки акцій та інших активів»;
«Центр Біржових Технологій — безумовний лідер за кількістю ВІП-клієнтів серед всіх українських компаній, які працюють на фінансових ринках».
Також аналітики Комісії виявили багато зовнішньої реклами проекту в м. Києві, роликів на радіо, банерів та реклами на багатьох інформаційних ресурсах у мережі інтернет. Як сказано на сайті проекту, “Центр Біржових Технологій” має розгалуджену мережу філій та представництв у багатьох містах України”.

З відкритих джерел Комісія також встановила, що послуги для забезпечення діяльності домену надаються компанією «OVH Hosting Oy», яка зареєстрована в Фінляндії, та використовує віртуальні приватні хмарні сервери (VPS), які забезпечують анонімність власників доменів.

На офіційний запит Комісії про надання інформації від ЦБТ відповідь так і не надійшла.

ISRAEL INVESTMENTS LTD

Сайт проекту «ISRAEL INVESTMENTS LTD» пропонує громадянам послуги портфельного інвестування та п’ять різних варіантів інвестиційних пакетів за ціною від $ 500 до $ 50 000, які “сформовані з  дорогоцінних металів, нафти, цінних паперів, криптовалют та стартапів”. Також на сторінці компанії зазначені такі послуги, як  управління інвестиційними портфелями, інвестування у різні види накопичувальних фондів та у біржові індексні облігації, надання інформаційно-аналітичних та брокерських послуг

Далі наводимо цитати з відповідної сторінки компанії «ISRAEL INVESTMENTS LTD», які можуть мати ознаки реклами та надання послуг на фондовому ринку, які здійснюються без відповідного дозволу Комісії:

«Професіонали нашої компанії також можуть створити індивідуальний інвестиційний портфель, з урахуванням Ваших побажань. Він буде доповнений фінансовими інструментами, які допоможуть швидше досягти поставлених цілей. Щоб гроші почали працювати на Вас, покладайтеся на професіоналів!»;
«ІП надає стабільний щомісячний пасивний дохід. Придбати портфель дуже просто: вибираєте пакет, тиснете «інвестувати, заповнюєте просту форму зворотного зв’язку. Все, дуже просто, далі з Вами зв’яжеться наш фахівець. Він надасть повну консультацію і обговорить всі деталі обраного портфеля»;
«Інвестиційний портфель це – різні активи, об’єднані для досягнення певних фінансових цілей. ІП може складатися з золота, нерухомості, цінних паперів, опціонів. Israel Investments пропонує готові інвестиційні пакети, які будуть приносити прибуток незалежно від політичної чи ринкової ситуації. Портфелі доступні для громадян будь-яких країн».
Рекламу «ISRAEL INVESTMENTS LTD» аналітики виявили на багатьох популярних інформаційних ресурсах у мережі інтернет, у соціальних мережах. Відповідно до інформації з сайту, «ISRAEL INVESTMENTS LTD» має представництва в Ізраїлі, Англії, Італії, Швейцарії, та Україні.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, офіційне представництво «ISRAEL INVESTMENTS LTD»  в Україні зареєстровано як юридична особа – ПП “ІФЛК “ІЗРАЇЛЬ ІНВЕСТМЕНС” (код за ЄДРПОУ 42620622).

Послуги забезпечення діяльності домену надаються компанією «101domain», яка зареєстрована в США, і також надає своїм клієнтам можливість приховати інформацію про них у загальнодоступних Інтернет джерелах.

На офіційний запит Комісії про надання інформації від проекту відповідь так і не надійшла.

Комісія констатує в обох випадках всі ознаки можливого зловживання на ринку фінансових послуг, що несе загрозу введення в оману громадян та втрати ними значних коштів. НКЦПФР вживає всіх законних заходів щоб мінімізувати потенційно протиправну діяльність та попереджає інвесторів про ризики втрати грошей.

0

22

Hi friends, its great paragraph about cultureand entirely defined, keep it up all the time.

0

23

Hi there to every body, it's my first pay a quick visit of this weblog; this web site contains remarkable and really excellent data for readers.

0

24

It's difficult to find experienced people about this subject, however, you seem like you know what you're talking about! Thanks

0

25

I am not sure where you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for fantastic info I was looking for this information for my mission.

0

26

This site was... how do you say it? Relevant!! Finally I've found something that helped me. Many thanks!

0

27

I wanted to thank you for this fantastic read!! I certainly loved every little bit of it. I have you saved as a favorite to look at new things you post…

0

28

I think this is one of the most important info for me. And i'm glad reading your article. But wanna remark on few general things, The site style is perfect, the articles is really nice : D. Good job, cheers

0

29

I visited several websites but the audio quality for audio songs current at this website is genuinely marvelous.

0

30

Superb website you have here but I was curious about if you knew of any message boards that cover the same topics discussed in this article? I'd really like to be a part of online community where I can get feedback from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Many thanks!

0

Вы здесь » The Black Hawks » 07-Ghost » Обсуждение 78 главы